Indlæser...
JULEFROKOST ud af huset

JULEFROKOST UD AF HUSET

Udbringning af julefrokost til private fester og virksomhedsarrangementer. Landsdækkende Diner Transportable. Tlf. 72302005

Det perfekte valg til en nem julefrokost. Vi tilbyder traditionelle julefrokostretter til en hyggelig familiebegivenhed eller julearrangement. Find din favorit julemad mellem alle vores julefrokost tilbud. Du har også mulighed for at kombinere din egen julefrokost menu, så bestemmer du selv dit udvalg af juleretter og vælger selv hvilken pris på din julefrokost buffet. 

11 varer

Faldende orden
 1. tilkøb retter til frokost buffet
  TILKØB til FROKOST
  0,00 DKK
 2. -8% Julefrokost Tilbud ud af huset
  Julefrokost Tilbud 134,-
  Tilbudspris 134,00 DKK Normalpris 147,00 DKK
 3. Firmajulefrokost ud af huset
  Firmajulefrokost 299,-
  299,00 DKK
 4. -9% Luksus Julebuffet ud af huset
  Luksus Julebuffet 168,-
  Tilbudspris 168,00 DKK Normalpris 186,00 DKK
 5. Julefrokost ud af huset
  Pluk selv Julefrokost
  0,00 DKK
 6. stor julefrokost buffet ud af huset
  Stor Julefrokost 279,-
  279,00 DKK
 7. Traditionel Julefrokost ud af huset
  Traditionel Julefrokost 166,-
  166,00 DKK
 8. Julemenu ud af huset
  Julemenu 169,-
  169,00 DKK
 9. Vegetar Julefrokost ud af huset
  Vegetar julefrokost fra 2 kuv.
  155,00 DKK
 10. -13% Luksus julefrokost ud af huset
  Luksus julefrokost 179,-
  Tilbudspris 179,00 DKK Normalpris 207,00 DKK
pr. side

Du kan vælge mellem alle vores nedenstående juletilbud med bl.a. en rigtig lækker dansk julefrokost buffet eller en traditionel julemiddag til juleaften eller mortensaften. Vi ser frem til at måtte hjælpe dig til dine julesammenkomster.Det er nemt at bestille julefrokost ud af huset, du vælger bare en af ovenstående julefrokost buffeter, og skiver hvor mange i forventer at blive og så er du næsten i mål. 

Kokkens Buffet.dk har et stort og lækkert udvalg af julefrokost retter. Vores julefrokost menuer kan både nydes ved en firma julefrokost fest eller en privat julefrokost fest med venner og familie. Vores julefrokost retter er lavet efter danske opskrifter, og efter et udvalg af traditionelle julefrokost retter. Vi ser frem til at hjælpe dig med mad til jeres julefrokost.

Få Julefrokost lige til døren. Stort udvalg og fodt tilbud på julemad. ​Se hele vores Menukort her

Vores julefrokostbord indeholder mange af de danske traditionelle julefrokost retter, som bl.a. Sild med hjemmelavet karrysalat, Æg & rejer og Ribbensteg med rødkål. Du kan selv vælge ud fra vores store sortiment af valgfriejulefrokost retter med tilbehør og pynt. Du har masser af muligheder for at sætte dit eget præg på sammensætningen af din julefrokost. Du kan vælge på kryds og tværs af vores julefrokost retter og tilbud. Men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at både du og dine kollegaer eller familie får en smagfuld og hyggelige julefrokost.

Kokken har sammensat en dejlig julefrokost buffet ud af huset som kan bruges til store firma julefrokoster eller den mindre julefest i privaten. Om det skal være nemt, billigt eller dyrt så har vi det hele. Vi har julebuffet, juleplatter eller den helt storre firmajulefrokos menu.

Bestil julefrokost ud af huset -  Julefrokost Buffet Tilbud:

Vi har også åbent 1. & 2. juledag 

Bestil mad til Mortens aften og Juleaften - Se julemenu Tilbud:

Kokkens Buffet - Julefrokost menu og buffet ud af huset

Bestil nu, du kan ændre i kuvert antal frem til 8 dage inden julefrokosten bestil her eller send mail på info@kokkensbuffet.dk - Tlf. 72302005

Julefrokost ud af huset 2024

Kokkens buffet tilbyder julefrokost ud af huset, der bringer den autentiske julestemning og lækre traditionelle retter direkte til dig og dine gæster. Vores julefrokost mad og leveringsservice er designet til at gøre det nemt og bekvemt for dig at fejre julen uden for meget besvær med forberedelser og indkøb.

Vores juleretter til julefrokost er klassiske julemenuer, der vil vække minder om traditionelle julefrokoster. Vi tilbyder et bredt udvalg af retter, herunder hvide sild og hjemmelavet karrysalat, paneret fiskefilet med remoulade, ribbenssteg med rødkål, medisterpølse, æg og rejer, brunede kartofler, ris a la mande og meget mere. Vores julemad er lavet af gode og lækre ingredienser og tilberedt med omhu for at bevare den gode smag og kvalitet til prisen.

Vores mål er at sikre, at du og dine gæster kan nyde en hyggelig julefest med julefrokost retter som er nemme at håndtere samt lige til at sætte på en julebuffet.

Vores julefrokost kan tilpasses efter dine ønsker. Du kan vælge mellem forskellige julebuffet retter og tilføje ekstra juleretter efter dit ønske. Vi kan også imødekomme eventuelle krav til udvalget af rettet på vores julemenuer og oplyse omkring allergier for at sikre, at alle kan deltage i festlighederne.

Bestilling af julefrokost ud af huset er enkelt. Du kan book online i vores webshop eller kontakte os for at dele dine ønsker. Vi vil hjælpe dig med at sammensætte den perfekte julemenu og give dig en pris ud fra dine ønsker. Du betaler først 4 arbejds dage før festen.

Bestil vores julefrokost og lad os bringe den autentiske julemad direkte til dig. Slap af og nyd julen med dine nærmeste uden bekymringer om madlavning og indkøb. Kontakt os i dag Tlf. 72302005, og lad os være en del af din julefejring.

Glædelig jul

Ønskes du af Kokkens Buffet

​Bestil julefrokost ud af huset fra Kokken Buffet diner transportable. Vi leverer julefrokost ud af huset i hele danmark til Hr. og Fru Danmark. Skal du bruge julemenu, julebuffet eller juleplatte har vi det hele. Vi har forskellige priser og størrelser på vores julebuffeter. Jo flere forskellige juleretter jo større mængde julemad bestiller du. Husk vi levere mad ud af huset også 1. og 2. juledag. Minimum 10 kuverter.

Det er tradition at holde julefrokost ...

I Mange virksomheder er der sørget for at der afholdes en julefrokost for medarbejderne, i nogen institutioner og i mindre firmaer sørger medarbejderne selv for at holde deres julefrokost. En julefrokost samler folk på jobbet og skaber en rigtig god stemning for sammenholdet i virksomheden, så det er vigtigt for en arbejdsplads at der afholdes en julefrokost.

Der er mange ting man skal huske på og der er mange forberedelser til en julefrokost.

Er du en af dem som skal arrangere en julefrokost i firmaet eller iblandt vennerne, kan du bruge en huskeliste til at arrangere en julefrokost.

Skal det være en traditionel julebuffet, Julefrokost, Stegebuffet med ris á la mande til dessert. (menukort)

Drikkevare til julefrokost (øl & vand, rødvin & hvidvin, snaps, portvin)

Se vores store udvalg på julemenu og julefrokost.

HUSKELISTE til en julefrokost - Få Inspiration fra Kokkens Buffet - Planlæg en julefrokost med mad udefra. Tlf. 72302005

Planlæg din julefrokost

 • Dato for jeres julefrokost
 • Hvor skal i holde denne julefrokost
 • Hvor mange skal med til denne julefrokost, og hvilken dato er den sidste tilmeldingsfrist.
 • Hvad må det max koste pr. person til  denne julefrokost og skal man betale hver i sær.
 • Bestil mad ud af huset til julefrokost
 • Hjælp til anretning eks. personale til julefrokost (opvask)
 • Bestil service, duge, servietter og bestik til julefrokost 
 • Pynt til julefrokost (på bordet og omkring buffeten)

Event til julefrokost

 • evt. julelege (gæt en 13´)
 • Arrangeres en gaveleg til julefrokost

Vi leverer julefrokost ud af huset i hele landet...

Julefrokost ud af huset i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05