Indlæser...
AFBESTILLINGS-SIKKERHED 99,-

AFBESTILLINGS-SIKKERHED

FÅ DINE PENGE TILBAGE MED EN AFBESTILLINGS-SIKKERHED KR. 99,-

- Undgå ærgrelse, Det koster kun kr. 99,- uanset ordrestørrelse. - Din garanti for en gennemført fest

 

Vi håber jo ikke, det sker, men der er desværre visse omstændigheder, man ikke selv har kontrol over – såsom pludseligt opstået sygdom eller en ulykke i den nære familie. Vi tilbyder derfor vores kunder denne ekstra garanti, der dækker i ugen op til festen.

Det vil sige, at hvis du står i en pludseligt opstået sygdomssituation, som gør, at du er nødt til at flytte festdatoen eller helt annullere din bestilling, kan du nu gøre dette med denne afbestillingssikkerhed.

Afbestillingssikkerheden dækker 75% af det samlet ordrebeløb op til selve festdagen. Det vil sige, at du har mulighed for at aflyse hele din bestilling helt op til 1 time før festen og få 75% af dine penge retur. Afbestillings-sikkerheden bestilles senest 8 dagen inden festen.

BETINGELSER:

Afbestillingssikkerheden gælder, hvis festen aflyses pga. pludseligt opstået sygdom omfattende dig og din nære familie: Ægtefælle, samlever, børn, forældre og bedsteforældre.

OBS: En lægeerklæring skal fremsendes på opfordring fra Kokkens Buffet. Udgiften til lægeerklæringen afholdes af kunden.

 

BESTILLING UDEN AFBESTILLINGS-SIKKERHED

Såfremt du IKKE er dækket af denne afbestillingssikkerhed, hæfter du for 100% af det samlede ordrebeløb ved annullering af din bestilling de sidste 8 dage op til festdagen.

ANNULLERING

Din bestilling annulleres IKKE ved manglende indbetaling.

Du kan skrive på info@kokkensbuffet.dk eller ringe Tlf. 72302005 hvis du ønsker at annullere.

Når du annullere modtager du altid en kvitting via din email - Så gem din kvittering på din annullering fra os. (se betingelser for annullering)

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05