Indlæser...

Brunchplatte ud af huset

Bestil en LÆKKER brunchplatte lige til døren

7 x brunch retter incl. brød og smør

Så anbefaler vi denne brunch-platte ud af huset, som nemt kan serveres hjemme hos dig eller i lejede lokaler. Den er sammensat ud fra de traditionelle brunch retter og er anrettet på engangsplatte i sortplast med 7 rum. Der er 1 platte pr. kuv. Det er let og hurtig at anrette. Denne Brunchplatte ud af huset kan også anbefales til en barnedåb eller en hyggelig søndags sammenkomst, firmaarrangement eller fødselsdag. Minimum 8 kuverter. Kun kr. 149 pr. kuv. excl. levering og miljøtillæg.

149,00 DKK
Tilpas din ordre
149,00 DKK

Brunchplatte ud af huset til brunch fest

Vi har sammensat en Brunch som kan serveres hjemme hos dig eller i lejede lokaler. Den er sammensat ud fra de traditionelle brunch retter, som nydes i nærvær af venner og familie på en festlig formiddag.

Denne Brunchplatte ud af huset kan også anbefales til en firmaarrangementer, fødselsdag, barnedåb eller en hyggelig søndags sammenkomst. Minimum 8 kuverter.

Denne brunch kommer klar til servering, anrettet på en engangsplatte. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din brunch frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig, med en færdiglavet luksus brunch til din fest, så kan du koncentrerer dig om alt det andet.

Specifikationer
Gode Råd

Denne Brunchplatte ud af huset kan også anbefales til en firmaarrangementer, fødselsdag, barnedåb eller en hyggelig søndags sammenkomst. Minimum 8 kuverter. Denne brunchplatte er lavet på engangsservice.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brunchplatte 149,- v/min. 8 kuverter
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
  1. pølsebord ud af huset
    Pålægsfad 115,-
    115,00 DKK
  2. Frokost receptions Buffet ud af huset
    Frokost Buffet 159,-
    Tilbudspris 159,00 DKK Normalpris 175,00 DKK

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05