Indlæser...
MAD TIL BRYLLUP

MAD UD AF HUSET - BRYLLUP

Bestil Mad ud af huset til Bryllup

Landsdækkende Diner Transportable. Buffet til Bryllup. Stort udvalg & Gode Tilbud. Bryllupsmad til Bryllupsfest.

7 varer

Faldende orden
 1. Pindemadder ud af huset
  Pindemadder 139,-
  139,00 DKK
 2. -5% 3-retters Buffet til bryllup
  Bryllupsbuffet 289,-
  Tilbudspris 289,00 DKK Normalpris 307,00 DKK
 3. -7% mad ud af huset bryllup
  Buffet til Bryllup 349,-
  Tilbudspris 349,00 DKK Normalpris 378,00 DKK
 4. -8% bryllupsmenu ud af huset
  Bryllupsmenu 299,-
  Tilbudspris 299,00 DKK Normalpris 326,00 DKK
 5. -1% Gæstemad ud af huset
  Nem Gæstemad fra 6 kuv.
  Tilbudspris 249,00 DKK Normalpris 252,00 DKK
 6. -5% stor buffet ud af huset
  Selskabsmenu 319,-
  Tilbudspris 319,00 DKK Normalpris 339,00 DKK
 7. -12% buffet til bryllup ud af huset
  Bryllupsbuffet 199,-
  Tilbudspris 199,00 DKK Normalpris 228,00 DKK
pr. side

Bestil din Bryllup´s Buffet her, klik på nedenstående buffeter: 

KOKKENS 3-retters Bryllupsbuffet (klik her) 
kr. 289,- pr. kuv. 
KOKKENS Luksus Buffet til Bryllup (klik her)
kr. 199,- pr. kuv.
KOKKENS Bryllups Buffet m/4 retter (klik her) 
kr. 349,- pr. kuv.
KOKKENS Bryllupsmenu m/3 retter (klik her)
kr. 299,- pr. kuv.

Kokkens Buffet har leveret mad ud af huset til Bryllup siden 2006. Vi har et bredt udvalg af bryllupsbuffet og bryllupsmenu ér til jeres bryllupsfest. Her kan jeres bryllup blive en stor succes med god bryllupsmad også til det uformelle bryllup.

Bestil mad til jeres Bryllup fra vores Landsdækkende Diner Transportable. Book nu og betal senere. I kan ændre og slette hele jeres bestilling frem til 8 dage inden bryllupet.

I kan ændre i vores Bryllupsmenu og Bryllupsbuffet Tilbud, mod en mindre mer pris. Ring 72302005 og hør hvad vi kan gøre for jer. I kan også bestille jeres mad på vores webshop se nedenstående tilbud. Har du en Bryllupsbuffet eller en bryllupsmenu som I ønsker tilbud på, sender I endelig en mail på info@kokkenbuffet.dk så regner vi på en pris til jer.

Se hele Kokkens Buffet Menukort her

Buffet til Bryllup- Nemt til Bryllupsfest

 • Bryllupsbuffet spreder hygge og gæsterne mødes på kryds og tværs af bordene ved buffeten.
 • En Bryllupsbuffet viser også hensyn til i hvad i hver især kan lide, og kan tåle når der serveres flere forskellige lækre bryllupsbuffet retter. Man kan f.eks. vælge flere forskellige forretter, og stegeretter samt tilbehør, og derefter byde på flere forskellige desserter.
 • Og når der er børn med til brylluppet, er det også ideelt med en bryllupsbuffet, idet børnene får lettere ved at kunne gå til og fra bordet.
 • Et bryllup hvor der serveres bryllupsbuffet dækkes der op med mindre runde eller ovale borde, som indbyder på hygge og giver derfor så også en mere afslappet stemning. 

Få hjælp til jeres Bryllup, se vores huskeliste så du ikke glemmer noget under planlægningen.

VI HAR ET STORT UDVALG AF BUFFET / MENU TIL BRYLLUP.

Kokkens Buffet har lavet en Bryllupsbuffet med en blanding af lune og kolde buffet retter, som er nemme at anrettet til et Bryllup. Med vores buffet ud af huset til bryllup, finder i overskud til at slappe af og hygge med alle jeres gæster.

Med vores bryllupsbuffet får du en oplagt mulighed for at holde en afdæmpet og uformel bryllupsfest.

Vi leverer Mad til Bryllup til alle store og små byer i og omkring...

Mad ud af huset til Bryllup i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her

Bryllupsbuffet spreder hygge. Den helt store fordel med en bryllupsbuffet, er at man får mulighed for at vælge flere forskellige retter, frem for kun én ret.

Med en bryllupsbuffet får man mulighed for at vælge flere forskellige retter både til forret, hovedret og dessert.

Bryllupsbuffet hitter - I dag er det slut med E-borde, U-Borde, Hestesko og Højborde. Til et bryllup i dag dækker man op på mindre borde. F.eks. runde borde eller ovale borde. Denne bordopstilling inviterer til hygge og giver en mere afslappet stemning til et bryllup.

Flere og flere brudepar, vælger at bryllupsmenuen skal bestå af en lækker bryllupsbuffet, med flere forskellige retter. Retterne anrettes af flere omgange. Man vælger at servere en eller flere forretter, herefter går gæsterne op til en bryllupsbuffet, efterfulgt af en eller flere desserter.

Bryllupsbuffeten er med til at gæsterne mødes på kryds og tværs af bordene og med en bryllupsbuffet får gæsterne mulighed for, at bevæge sig rundt mellem hinanden.

Bryllupsbuffet med ekstra hensyn til den kræsne gæst - Vælger I enbryllupsbuffet til jeres bryllup, får I mulighed for at tage hensyn til hvad I, hver i sær, godt kan lide, og hvad jeres gæster ikke kan tåle af mad.

Man kan også til et bryllup, være næsten helt sikker på, at én eller flere af jeres gæster, ikke kan lide f.eks. fisk, ikke kan tåle sukker, nødder eller noget helt andet allergi.

Når I vælger buffet, til jeres bryllup, bliver det meget lettere at sammensætte en bryllupsmenu, som passer til alle jeres ønsker og behov. Er der noget man skal være særlig opmærksom på til dem som har allergi, kan man lave små menukort, til hver ret, hvor gæsterne kan læse, hvad der er i de forskellige retter.

Skal I have buffet til jeres bryllup? Kontakt os på 72302005 – Vi sammensætter også special bryllupsbuffet efter jeres ønsker og behov.

Kokkens Buffet Team

Tlf. 72302005

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05