Indlæser...
TAPAS UD AF HUSET

TAPAS UD AF HUSET

Bestil Tapas ud af huset til din private fest

Landsdækkende Diner Transportable - Få færdig tapas retter lige til døren 

Vi har sammensat forskellige forslag på Tapas ud af huset til private fester. Man bruger tapas buffet mere og mere i dag, til fester hvor man ikke ønsker den traditionelle buffet.

4 varer

Faldende orden
 1. -6% Tapasplatte ud af huset
  Tapasplatte ud af huset fra 8 kuv.
  Tilbudspris 149,00 DKK Normalpris 159,00 DKK
 2. Stående Tapas Buffet
  Tapas Stående Buffet 149,-
  149,00 DKK
 3. Studentergilde mad ud af huset
  Studentermad 134,-
  134,00 DKK
 4. Tapas menu ud af huset
  Tapas menu 149,-
  149,00 DKK
pr. side

Se Kokkens udvalg af tapas menu ud af huset:

Landsdækkende Diner Transportable - Få færdig tapas retter lige til døren 

Vi har sammensat 2 forskellige forslag på Tapas ud af huset til private fester. Man bruger tapas buffet mere og mere i dag, til fester hvor man ikke ønsker den traditionelle buffet. Men hvor man stadig gerne vil have et stort udvalg af retter, så gæsterne selv kan betjene sig med mad. Tapas er små mundhapser, som kan bruge som en let hovedret.

Kokkens Tapas kommer på fade anrettet portionsvis, så alle har mulighed for at smage det hele. Tapas udvalg Fra Minimum 8 kuverter. Book nu og betale senere fra vores landsdækkende diner transportable. Ring Tlf. 72302005 eller skriv på info@kokkensbuffet.dk så vinder vi en perfekt tapas menu til din fest.

Man kan selv anrette tapas retterne på en tallerken, hvis man vil sikre sig alle får smagt alle tapas retterne. Dette kan anbefalet ved små fester med tapas.


Bestil din tapas ud af huset her tlf. 72302005

Vi leverer Tapas ud af huset i hele Danmark i Jylland, Fyn og på hele Sjælland. Store og små byer i og omkring Aalborg, Randers, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Herning, Århus, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Varde, Vejen, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Middelfart, Odense, Svendborg, Sorø, Slagelse, Næstved, ringsted, lejre, solrød, Holbæk, Faxe, Stevns, Kalundborg, Roskilde, Køge, København, Frederiksværk. Se levering priser her

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05