Indlæser...
JOB - SAMARBEJDE

Kokkens Buffet søger personale og samarbejdspartner

Job - Samarbejde - Betaling - Leveringspriser - Åbningstider 

- Landsdækkende Diner Transportable - Kokkens Buffet - Tlf. 72302005

Her finder du alle vigtige informationer, når du bestiller mad ud af huset fra Kokkens Buffet - Landsdækkende Diner Transportable. Bestil gerne i så god tid som muligt, du kan lave alle ændringer i din bestilling frem til 8 dage inden festen. Vi tager også imod bestillinger med kortere varsel. Tlf. 72302005

Din bestilling er først bindende de sidste 8 dage inden festen. HUSK din bestilling annulleres IKKE automatisk ved manglende indbetaling, da du har mulighed for kontant betaling på festdagen. Se betalingsbetingelser. dvs. hvis du bestiller i god tid inden festen, og festen aflyses mere end 8 dage før festen, kan du annuller din bestilling, uden det koster dig noget.

Du har også mulighed for at tilkøbe en afbestillings-sikkerhed som er gældende de sidste 8 dage inden festen i tilfælde af sygdom.

"Klik" på nedenstående punkter for information:

KOKKENS BUFFET 

LEVERINGPRISER 

KØBSBETINGELSER & BETALING 

IDEER & INSPIRATION TIL FEST 

MENUOVERSIGT KOKKENS BUFFET ALLE MENUER (klik her)


​Mad ud af huset af gode råvarer, leveret til tiden …

Skal du bestille Mad ud af huset, Catering eller Diner Transportable til din fest, så er det vigtigt at du får leveret festmad i en god kvalitet lavet af de bedste råvarer med retter som de fleste kan lide og kender.

Vores dygtige kokke og slagtere laver de fleste retter fra bunden, helt efter vores egne opskrifter, og det kan du smage. Opskrifter vi har forfinet gennem rigtig mange år, så du ved at det er noget mad de fleste gæster kan lide og kender. En god ting når du skal bespise mange gæster med hver deres smag og forventning. Vores retter dækker over et meget bredt publikum, og derfor sikre du dig en succes med festmaden, når du bestiller mad hos os. Når du vælger et Cateringfirma der laver Mad ud af huset, er det vigtigt, at du ved, at der bliver kræset om retterne, og at de bliver anrettet præsentabelt på fadene, så du fornemmer at der er gjort noget, så festmaden virker indbydende.

Vi sikrer dig en oplevelse, der vil blive talt om i lang tid efter festen, for kun det bedste er godt nok til dig.

Kokkens Buffet - Landsdækkende Diner Transportable laver mad ud af huset til alle slags fester. 

Kontakt os nu, og lad Kokkens Buffet stå for maden til din næste fest, når du vil have hjemmelavet mad ud af huset. Vi giver dig en oplevelse du ikke fortryder.     

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05