Indlæser...

Luksus Menu ud af huset

Skal du holde fest, og vil du gerne have en 2-retters Luksusmenu 

1 x steg med tilbehør, 1 x dessert

Vi har et rigtigt godt tilbud på en 2-retters Klassisk Luksus Middag med en Hovedret og Tilbehør, du kan til denne Luksus Menu selv vælge en smagfuld Dessert. Kun kr. 149,- pr. kuv. excl. levering og  emballagetillæg. Vi beregner til denne hovedret 250g kød i rå vægt som ankommer som hele stege, som du selv skære og anretter på egne fade, samt min. 350g tilbehør som kommer som beskrevet i vejledning. Det er nemt at gå til og håndtere inden anretning. Minimum 10 kuverter. 

Denne hovedret er velegnet til en tallerkenanretning.

Tilbudspris 149,00 DKK Normalpris 159,00 DKK
Tilpas din ordre
Tilbudspris 149,00 DKK Normalpris 159,00 DKK

Kokkens Luksus Menu - Fest Mad ud af huset. Bestil en lækker luksusmenu til dine gæster her. Landsdækkende diner Transportable. Tlf. 72302005.

Kokken har sammensat et rigtigt godt tilbud på en 2-Retters Luksus Middag. En hovedret samt tilbehør, du kan til denne Luksus Menu selv vælge en lækker Dessert. Kun kr. 149,- pr. kuv. Vi beregner til denne hovedret ca. 250g kød i rå vægt pr. kuvert. Denne hovedret er velegnet til en tallerkenanretning, vi anbefaler ikke den serveres som en buffet.

Denne Luksus menu ud af huset kommer klar til servering, anrettet i fade og skåle. De hele stege samt de lune retter kommer i termokasse. Vi sender en beskrivelse på din ordrebekræftelse ved bestilling. Her er noteret de få ting du hurtigt kan håndter inden du anretter maden på din menut.

Du har mulighed for at lave om i kuvert-antal og lave ændringer i din menu frem til 8 dage inden festen.

Du kan betale for maden via mobilepay eller via indbetalingkort i Netbank. Du afregner dog senest på festdagen kontant eller via mobilepay. Se din ordrebekræftelse.

Specifikationer
Gode Råd

Vi beregner til denne hovedret ca. 250g kød i rå vægt pr. kuvert. Denne hovedret er velegnet til en tallerkenanretning, vi anbefaler ikke den serveres som en buffet.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luksus Menu 149,-
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringspriser

Landsdækkende Diner Transportable -

Mad ud af huset

Kontakt os

 

Kontakt kundeservice

på tlf: 72 30 20 05